2013-06-26 09:35:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Rendezze végre dolgait!

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma segítséget kaphat valaki olyantól, akit eddig csak távolról, vagy egyáltalán nem ismert. Az ilyesmi pedig sohasem véletlen, habár annak tűnik. Valószínűleg nagyon is kiérdemelte. Köszönje a jó hírének, tudásának, megbízhatóságának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Volna bőven lelki teher, amit ki kellene dobnia, hogy igazán megvalósíthassa önmagát. Ha képtelen arra, hogy ezt egyedül megtegye, akkor vegyen igénybe valami segítséget. Ne szégyelljen szakemberhez fordulni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bátortalan lehet a mai napon, amivel még saját magát is meglepheti. Ön igazán belevalónak érezte magát, de lehet, hogy ez inkább a szavaira korlátozódott. Most viszont a tettekre kerül a sor. Az már nem olyan könnyű.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Régóta forgat valamit a fejében. Van egy titkos terve, ideje lenne felfednie másoknak is. Csak akkor valósulhat meg az álma, ha bátran beszél róla másoknak is. A terv, amit kigondolt, örömben fogant, és örömet hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre megoszthatja egy hosszú távú tervét, koncepcióját valakivel. Ne keseredjen el, ha nem talál azonnal kedvező fogadtatásra. Adjon időt a gondolkodásra, és hallgassa meg mások ésszerű javaslatait is. Ön is jobban járhat így!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A változás már régóta érett az életében, és továbbá már nem is tudja halogatni. Leginkább azért is, mert már ön is akarja azt, amitől eddig talán tartott. Ne aggódjon: minden simán fog menni. Könnyebben, mint gondolná.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Figyelmét ma leginkább a saját érzelmei kötik le. Különösen, ha bánatos, merülhet bele nagyon a bú tengerébe. Másszon fel egy magas hegyre, vagy merüljön bele hűvös vizekbe! Akkor tisztábban fog látni. Engedje el a bánatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ne tegyen semmit sem elhamarkodottan! Talán úgy érzi, hogy ez most az utolsó lehetőség, és ha most nem lép, akkor lemarad. De a kapkodás nem biztos, hogy meghozza a várt eredményt. És nem is biztos, hogy ezt akarná.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A magabiztossága lehet a fegyvere a mai napon. Ha ön bizalmat, és határozottságot áraszt magából, azzal győzi meg leginkább az embereket arról, hogy érdemes önnel tartani, önnek dolgozni, vagy épp önnel dolgoztatni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot felhasználhatja arra, hogy kézbe veszi azokat az ügyeket, melyeket már olyan régóta halogatott. A hiábavalónak hitt tettek most végre beérnek, meghozzák késői gyümölcsüket. Ha jobban belegondol, épp jókor.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eljött az idő, hogy rendezze végre a dolgait. A káosz kissé eluralkodott ön körül, különösen, ami a pénzügyeit illeti. A rendteremtést mégis az otthonában kell kezdenie. Volna mit tatarozni, festeni, felújítani. És kidobni azt, ami felesleges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne hagyja, hogy a figyelmét ma bármi is elterelje a feladatairól. Talán egy határidős munkáról van szó, amit lehetetlen tovább halogatnia. Ha viszont a szabadságát tölti, akkor kapcsolja ki még a mobilját is! És természetesen önmagát is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: